БУДЬТЕ ЗМІНАМИ: IVECO крокує в майбутнє завдяки оновленню всього асортименту продуктів і послуг
01.04.2024

БУДЬТЕ ЗМІНАМИ: IVECO крокує в майбутнє завдяки оновленню всього асортименту продуктів і послуг

  • IVECO вперше у своїй історії оновлює весь асортимент продукції та послуг, використовуючи найбільші інвестиції в історії
  • Найсучасніша модельний ряд, що працює на різних джерелах енергії, доповнений найширшим портфелем послуг для забезпечення комплексних рішень мобільності
  • Запуск є результатом стратегії IVECO щодо стимулювання змін, яка базується на чотирьох стовпах: продуктивність бізнесу, стійкість, досвід водія та підключення.
  • Нова ідентичність бренду знаменує собою початок нової глави в історії IVECO.

IVECO представила своїм клієнтам, дилерам, партнерам і міжнародній пресі оновлення свого повного асортименту продуктів і послуг на презентаційній події, що відбулася в Барселоні, Іспанія.

Тема заходу « БУДЬТЕ ЗМІНАМИ » — це запрошення приєднатися до IVECO у прийнятті змін, щоб перемогти у викликах майбутнього. Протягом останніх чотирьох років бренд присвятив свою енергію та ресурси, щоб передбачити швидку еволюцію ринку. Компанія інвестувала в оновлення своєї продукції на основі потреб і очікувань клієнтів, прискорюючи інновації завдяки партнерству з найкращими гравцями галузі. Вона розробила пропозицію продуктів, що працюють на різних рівнях енергії, щоб надати клієнтам стійкі та прибуткові рішення для будь-яких потреб бізнесу. Компанія прискорила розвиток своєї пропозиції електромобілів і створила окремий виробничий центр в Ульмі, Німеччина, де виробляє першу важку електричну вантажівку IVECO. Вона стала більш пов’язаною з бізнесом клієнтів, створивши 360-градусну екосистему навколо їхніх транспортних засобів і вимог, зробивши ще один крок вперед у своїй стратегії обслуговування. У дуже динамічній галузі IVECO швидко перетворилася на надійного партнера своїх клієнтів, підтримуючи їх, коли вони реагують на зміни та успішно долають виклики.

Лука Сра, президент бізнес-підрозділу вантажівок Iveco Group , сказав: « Прагнення до змін — це робота повний робочий день, якій ми присвятили всі наші ресурси протягом останніх чотирьох років. У 2019 році ми почали новий шлях, здійснюючи глибоку еволюцію IVECO, зосереджуючись на клієнтах і адаптуючи наші пропозиції до їхніх потреб протягом усього життєвого циклу автомобіля та за його межами. Ми працювали наполегливо та швидко, задоволені довірою наших клієнтів, і сьогодні ми відкриваємо нову сторінку в нашій історії. З випуском повного модельного ряду 2024 року ми демонструємо нашу здатність безстрашно рухатися вперед і боротися в кутку наших клієнтів, підтримуючи їхній успіх екосистемою мобільності на 360 градусів, вибором технології, яка найкраще відповідає їхнім потребам у всіх сегментах, і найширша пропозиція послуг. ”

Оновлення всього модельного ряду IVECO: найсучасніша модельна лінійка, що працює на різних джерелах енергії.
IVECO вперше у своїй історії оновила весь асортимент продукції відразу, інвестувавши 1 мільярд євро , найбільший за всю історію. У розробці цієї найсучаснішої лінійки IVECO зосередилася на чотирьох стовпах: продуктивність бізнесу, досвід водія, екологічність і підключення.

Нові функції та інновації, створені навколо бізнесу Клієнта та спрямовані на те, щоб зробити життя водіїв простішим і комфортнішим, охоплюють усі системи автомобіля. Удосконалення варіюються від силової установки, як-от запровадження найсучаснішого двигуна у сегменті важкої вантажопідйомності, та ергономіки з адаптацією відчуття та функцій, орієнтованих на водія та автомобіля, до вдосконаленого інтерфейсу «людина-машина» з вдосконалені вбудовані технології для безпечнішого водіння.

Прагнення IVECO рухати суспільство вперед і сприяти стійкій трансформації транспортної індустрії обумовлює її багатоенергетичний підхід, який пропонує клієнтам вибір технології, яка найкраще відповідає їхнім експлуатаційним і бізнес-вимогам . Керуючись принципом, що технологія повинна адаптуватися до місії та відповідати цілям місії, IVECO розробила електричні версії своїх легких і важких лінійок , продовжуючи вдосконалювати свої автомобілі з двигуном внутрішнього згоряння, в тому числі ті, що працюють на природному газі, щоб зменшити їхній вплив на навколишнє середовище.

Найширша пропозиція послуг для забезпечення повних мобільних рішень.
IVECO доповнює свою пропозицію транспортних засобів екосистемою рішень, що швидко розвивається, — послугами IVECO , — призначеними для підтримки клієнтів у легкому та ефективному управлінні автомобілем або автопарком, зниженні їх загальної вартості володіння та забезпеченні їхнього бізнесу прибутковість. Пропозиція також включає послуги, розроблені для покращення життя водіїв на дорозі, підвищення їхнього комфорту та безпеки.

IVECO підтримує перехід своїх клієнтів до мобільності з нульовим рівнем викидів за допомогою спеціалізованих послуг eMobility, розроблених для полегшення переходу на електромобілі за рахунок підвищення продуктивності, зниження загальної вартості володіння та максимального збільшення запасу ходу та енергоефективності автомобіля. GATE (Green & Advanced Transport Ecosystem) — це інноваційна всеохоплююча бізнес-модель із оплатою за користування для довгострокової оренди «екологічних» комерційних транспортних засобів, щоб забезпечити «спокій» клієнтам, які бажають отримати доступ до електромобільності. Крім того, IVECO CAPITAL пропонує клієнтам комплексне фінансове рішення для електромобілів, а також усього модельного ряду IVECO, включаючи послуги фінансування, лізингу та страхування на всіх ринках.

Новий логотип IVECO: потужний символ змін
Компанія IVECO відзначила відкриття нової глави у своїй історії – кульмінацію подорожі, яка розпочалася 48 років тому – розкриттям нового бренду , який втілює концепцію змін. Новий логотип у чорному кольорі виражає динамізм та інноваційність бренду, водночас зберігаючи гордий зв’язок з історією бренду: спалах світла в синьому кольорі енергіїу своїй основі представляє перехрестя між спадщиною IVECO та її новим енергетичним майбутнім.

Це новий бренд, який ілюструє, як IVECO рухається вперед, щоб служити сучасному суспільству, що швидко розвивається, зберігаючи при цьому міцний зв’язок зі своїм міцним корінням, супроводжуватиме еволюцію продуктів і послуг IVECO у наступні роки.